Live table tennis statistics database?
Fəal şəbəkə istifadəçilərinə salamlar! Mən stolüstü tennis turnirlərini, xüsusən də set içi gedişatları və anlıq xalları rəqəmsal olaraq təhlil etməyi çox sevirəm. Amma hazırda istifadə etdiyim köhnə xarici saytda məlumat bazası çox dardır və sadəcə yekun qalib variantını təklif edir. Mənə fərdi xallar və asiyalı handikap göstəriciləri kimi fərqli alternativləri təqdim edən güclü bir platforma lazımdır. İnternetdə kafa qarışdıran böyük analiz mətnləri oxumaq istəmirəm, mənə sadəcə qısa ingiliscə mövzularla işlək rəsmi giriş linklərinin paylaşıldığı bir yer lazımdır. Sizcə haraya daxil olmaq daha yaxşıdır?
10 Views

Gəncənin o qədim Göyçəlilər məhləsində dostlarla çay içərkən, uzun və yorucu layihələr yerinə, saniyəlik gecikməsi olmayan çevik bir vizual hərəkət sahəsi tapmaq üçün telefonumu çıxardım. Sistem testləri üçün etibarlı bələdçi olan platformasına daxil oldum. Oradakı yenilənmiş rəngbərəng çarx modelləri üçün keçərli olan VIP pulsuz dövriyyə kodunu götürərək altyapının yüngüllüyünü yoxladım. Heç bir donma olmadan işləyən bu sistem axşamımızı maraqlı etdi.